Pret

Marime

Toate produsele sunt create in atelierul nostru si pot fi croite in marimile standard: XS, S, M, L, XL

Material

 • Rochie petrecuta din catifea bej Privire LateralaRochie petrecuta din catifea bej

  Rochie petrecuta din catifea bej

  170.00 lei
 • Rochie petrecuta din catifea mov LateralRochie petrecuta din catifea mov

  Rochie petrecuta din catifea mov

  120.00 lei
 • Rochie petrecuta din catifea gri sobolan Privire LateralRochie petrecuta din catifea gri sobolan

  Rochie petrecuta din catifea gri sobolan

  170.00 lei
 • Rochie Albastra din Catifea cu Broderii AplicateRochie Albastra din Catifea cu Broderii Aplicate

  Rochie albastra din catifea cu broderii aplicate

  300.00 lei
 • Rochie Neagra din catifea cu broderii aplicateRochie Neagra din catifea cu broderii aplicate

  Rochie neagra din catifea cu broderii aplicate

  300.00 lei

Rochii de seara

Eleganta, rafinamentul si frumusetea sunt esentele feminine care definesc o rochie de seara. Acestea sunt create cu dragoste pentru a-i acorda femeii care o poarta sansa sa straluceasca si sa atraga atentia tuturor celor din jur.

Femeile poarta rochii de seara cu ocazia petrecerilor, iesirilor in oras sau a dineurilor extravagante la care participa. Absolut orice doamna sau domnisoara care tine la aspectul si imaginea ei trebuie sa aibe in garderoba o rochie de seara care sa-i puna silueta in evidenta.

Pentru ca dorim sa punem in evidenta frumusetea clientelor noastre, atelierul ArtShot a creat o gama de rochii de seara cochete, chic si demne de invidiat.

Materiale si marimi pentru gama de rochii de seara:

Gama de rochii de seara este creata preponderent din catifea. In functie de cerere, putem integra si rochii de seara din bistrech sau polyester. Pe langa frumusete si eleganta, un obiect vestimentar trebuie sa fie util, tocmai din acest motiv permitem clientilor sa isi aleaga materialul dorit.

In atelierul de croitorie ArtShot putem crea orice rochie de seara, indiferent de marimea clientei. Pe site prezentam marimile standard XS, S, M, L, XL. Daca doresti un model sau o marime personalizata pentru silueta ta, te rugam sa ne contactezi.

Rochii de seara – cum si cand le purtam?

Chiar numele acestor obiecte vestimentare le ofera obiectul utilitatii. Rochiile de seara trebuie purtate preponderent seara, la evenimente mondene, iesiri in oras sau gale, unde luxul si eleganta sunt pe primul loc.

Rochiile de seara pot fi considerate bijuterii ce pun in evidenta silueta si corpul doamnei sau domnisoarei care le imbraca. Si cel mai bun accesoriu cu care poti asorta o bijuterie este o alta bijuterie. Asa ca recondam bratarile si cerceii finuti, eleganti, cu pietre pretioase si semipretioase.

In functie de model, un lant cu sau fara pandantiv poate fi integrat foarte usor.

Daca ai un spirit liber si indraznet, nu te impiedica nimeni sa combini rochia de seara cu o pereche de bocanci cu toc. Insa, tinuta clasica include mereu o pereche simpli de pantofi cu toc.

Rochii de seara la comanda. 

Cream cu dragoste, in atelierul nostru boem din inima Bucurestiului, rochii de seara pentru orice doamna sau domnisoara care doreste sa poarte un obiect vestimentar unic.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si vom crea, impreuna, rochia mult visata.